workshop

Ontdek je Kleuren

 

Inleiding

Begin dit jaar werd in Wageningen voor het eerst de workshop 'ONTDEK JE KLEUREN' gegeven.  Het is een workshop waarin je door middel van yoga én meditatie kennis maakt met de betekenis van de chakra's en hun kleuren. De workshop werd zeer enthousiast ontvangen door de deelnemers. Nu zal deze workshop ook voor het eerst in Bunnik, in Yogacentrum Bunnik worden gehouden. Ontdek jouw chakra's en doe mee!

Inhoud

Chakra's kan je zien als een soort energieventielen. Zoals onze hersenen ons lijf besturen, besturen de chakra's ons totale zijn: onze emoties, fysieke gesteldheid en welbevinden. Tijdens deze workshop van 3 bijeenkomsten ga je deze chakra's leren kennen. Je krijgt concrete yoga-oefeningen om deze energiepunten te ervaren en te versterken. Daarnaast gaan we aan de slag met geleide meditaties om de diepere betekenis van deze punten te ontdekken.

Resultaat

Aan het einde van de workshopserie weet je:

  • wat deze chakra's betekenen
  • welke kleur hiermee verbonden is
  • Welke oefeningen en meditaties je kan doen om ze te versterken

Het helpt je om steviger te staan, je emotioneel prettiger te voelen en meer balans te ervaren in je leven.

Aan het einde van de workshop ontvang je een handout met daarin per chakra uitleg van de kleur, betekenis, een visualisatie en een geleide meditatie zodat je deze ook thuis kan doen.

Docenten

De workshop wordt gegeven door Petra Verhoef en Petra Verhoef (ja echt!!).

Petra van de Personal Training en Yoga zal het yoga-gedeelte voor haar rekening nemen. Petra van de Personal Meditation begeleidt de meditaties. Beide docenten hebben al vele jaren kennis en ervaring op hun vakgebied.

Wie is Petra Verhoef

PETRA VERHOEF

Wat is Rigpa

RIGPA

Personal Meditator

PERSONAL MEDITATOR

Contact & Locatie

CONTACT & LOCATIE

Tarieven workshops en inschrijven

TARIEVEN & INSCHRIJVEN

AGENDA